MobiSHPK
Bulevardi i Deshmoreve
Përball Aztech
Prishtinë
MobiSHPK
Luan Haradinaj
Perball qendres se regjistrimit Te qafa
Prishtinë
MobiSHPK
Zahir Pajaziti
Perball Restaurant Pranvera
Podujevë
MobiSHPK
Remzi Ademaj
Afer stacionit te policis
Prizren
MobiSHPK
Deshmoret e Kombit
Te sheshi
Ferizaj
MobiSHPK
Rexhep Bislimi
ish rr. e Gjilanit-perball Kishes
Ferizaj
MobiSHPK
Bajram dhe Gursel Sylejmani
Ish rr. e Varoshot
Ferizaj